Overslaan en naar de inhoud gaan

Icekart Rucphen

Het is verfrissend, leuk voor iedereen en nergens anders in Europa permanent te vinden: karten op écht ijs. Niet alleen de leukste, maar ook de meest bijzondere manier van karten. Want wie denkt dat ijskarten alleen voor snelheidsduivels is weggelegd, heeft het mis. Bij dit uitje draait het om de kunst van beheerst rijden én een perfecte timing. IJskarten doe je in speciale elektrische karts op een ruim 300 meter lange ijsvloer. Wachten tot er vorst wordt voorspeld hoeft gelukkig niet, want karten op echt ijs kan bij IceKart Rucphen als enige in Europa het hele jaar door!

Hoe je die podiumplek gaat halen? Door vooral niet de snelheden van Max Verstappen te willen overtreffen. Het grote verschil tussen karten en ijskarten is namelijk de manier van rijden. Waar het bij karten hoofdzakelijk om snelheid draait, staat bij ijskarten alles in het teken van driften. Wie de juiste lijn op de baan weet te pakken, de bochten goed inzet en handig is in driften, kan automatisch een snellere rondetijd wegzetten.

Daag je vrienden of collega’s uit bij Icekart Rucphen
IJskarten is natuurlijk ook geschikt voor vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes. Combineer het ijskarten met een van onze andere activiteiten en beleef een onvergetelijk dagje uit! Wie daag jij uit?

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 13.00 - 22.00 (13.00 - 18.00 uur kinderheats)*
Donderdag: 13.00 - 22.00*
Vrijdag: 13.00 - 22.00*
Zaterdag: 10.00 - 22.00
Zondag: 10.00 - 22.00

*bekijk voor onze actuele openingstijden onze website via icekart.nl.

Baanvelden 13
4715 RH RucphenNB
Nederland
Plan route met Google Maps