Overslaan en naar de inhoud gaan

Kartplaza Actionworld Nijverdal

Kartplaza Actionworld in Nijverdal beschikt over een van de langste kartbanen van Europa met een lengte van ruim 825 meter.

Iedere heat wordt standaard verreden met 270 cc karts. Het beste van het beste, want met de anti-whiplashstoelen, rolbeugels, stuurbekrachtiging en veiligheidsgordels zijn dit ook nog eens de veiligste karts van Nederland! Daarbij rijden de karts op propaangas. Dit zorgt voor een schonere lucht zonder de geur van benzine en weinig tot geen CO uitstoot!

Voor de echte snelheid fans is er een 390cc kart met 13,5 pk beschikbaar!

Kartplaza Actionworld is inmiddels veel meer dan alleen een kartbaan. Met meer dan 25 indoor en outdoor activiteiten voor jong en oud is Kartplaza Actionworld in Nijverdal het meest actieve en complete partycentrum van Overijssel!

Voor al uw feesten en partijen

Kartplaza biedt diverse arrangementen aan die in alle mogelijke combinaties met activiteiten en eten te bedenken zijn. Een activiteitenarrangement en daarna afsluiten met een buffet? Bedrijfsfeesten, workshops, vrijgezellenfeestje, familiefeest, kinderfeestje of een teamuitje? Alles is bij mogelijk bij Kartplaza Actionworld!

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: vanaf 18.00 uur
Woensdag: vanaf 14.00 uur
Donderdag: vanaf 18.00 uur
Vrijdag: 16.00 - 24.00 uur
Zaterdag: 13.00 - 24.00 uur
Zondag: 13.00 - 22.00 uur

* Op zaterdag en zondag juniorkarten tussen 13.00 en 14.00 uur. Bovenstaande openingstijden gelden niet voor groepen en arrangementen. Hiervoor zijn in overleg ruimere tijden mogelijk! Openingstijden tijdens de feestdagen kunnen afwijken

Energiestraat 6
7442 DA NijverdalOV
Nederland
Plan route met Google Maps