Overslaan en naar de inhoud gaan

Van Der Ende Racing Inn

Van Der Ende Racing Inn is de ideale bestemming voor een dagje uit. Bij ons vindt u de mooiste, langste en meest spectaculaire indoor kartbaan van Europa. Het 1,3 kilometer lange circuit wordt gebruikt voor karts en voor minibikes. Maar niet alleen snelheidsduivels beleven in Poeldijk een paar fantastische uren. Ook liefhebbers van lasergame, darts, poolbiljart en games zijn bij ons partycentrum aan het juiste adres. En met een lekker drankje in ons café en een goede hap in ons eigen restaurant kan uw dagje of avondje uit niet meer stuk.

Karten

De karts van Van Der Ende Racing Inn zijn niet alleen supersnel, maar ook superveilig. De karts zijn uitgerust met een verstelbare stoel, verstelbare pedalen, autogordel en anti-whiplash hoofdbeugel.
Het is ook mogelijk voor kinderen kleiner dan 1.50m te karten bij Van Der Ende Racing Inn! 
Er is een speciale kortere baan gemaakt om kinderen op een veilige manier rond te laten racen!
De minimale lengte voor de speciale kinderbaan is 1.40m.
U kunt bij ons kiezen voor verschillende mogelijkheden. Van een losse heat karten tot racen met een wedstrijdelement of zelfs een Endurance Race van 1 of 2 uur’.

Lasergames

Vergeet uw X-box of playstation! Voor de echte battle spanning moet u vanaf nu in Poeldijk zijn! 
De nieuwe Lasergame arena is uitdagender dan dat u met paintball zult ervaren. 
U waant zich in een donkere, oude, verlaten haven. De “verlaten haven” bestaat uit een groot mysterieus doolhof met grandioze geluids-, rook- en lichteffecten.

Team games

Nieuw bij Van Der Ende Racing Inn zijn de Team Games.
Team building voor bedrijven, hoop gezelligheid en gelach voor vrijgezellen feesten of vriendengroepen! 
Omdat de games geschikt zijn voor iedere leeftijd is het ook ideaal voor kinderpartijtjes!

Darts, poolen en games

Nog energie over na het karten? In onze poolzaal (tevens rookruimte) kunt u nog meer sportieve uitdagingen aan gaan. Speel een potje tafelvoetbal, gooi wat pijlen op het dartbord of ga met vrienden poolen.

Café en restaurant

Karten maakt hongerig en dorstig! Geen probleem. In het gezellige café en restaurant met uitzicht op de kartbaan, scoort u snel een lekker hapje en drankje. Wanneer u ‘à la kart’ dineert, heeft u de keuze uit een groot aantal heerlijke gerechten voor de grote en kleine trek.

Van Der Ende Racing Inn is een representatieve locatie voor uiteenlopende bedrijfsbijeenkomsten. In onze zalen kunt u terecht voor vergaderingen en bedrijfspresentaties, maar ook voor beurzen en tentoonstellingen bieden wij volop mogelijkheden. Ons ruime parkeerterrein is bovendien uitermate geschikt voor het organiseren van automeetings.

Bij ons kart- en partycentrum kunt u gratis parkeren en wij zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer prima bereikbaar. En met Den Haag, Kijkduin en Scheveningen om de hoek laat een bijeenkomst in ons partycentrum zich bovendien makkelijk combineren met een ander (cultureel) uitstapje.

Vergaderingen

Een zakendiner met uitzicht op de kartbaan of vergaderen na een paar snelle rondes racen? Dat kan en het staat ongetwijfeld garant voor een verfrissend resultaat.

Lunches en diners

Gezellig met familie of een zakelijk diner met uitzicht op de kartbaan? Bij Van Der Ende Racing Inn regelen wij het graag voor u. Laat u verrassen door onze uitstekende keukenbrigade.

Beurzen en tentoonstellingen

Ons kartcentrum is een verrassende locatie voor uw beurs of tentoonstelling. Bezoekers parkeren gemakkelijk en gratis op ons ruime parkeerterrein.

Zaalverhuur

Voor uw bijeenkomst kunt u kiezen uit onze zalen Monaco en Indianapolis. Twee sfeervolle ruimtes die voorzien zijn van alle moderne technieken.

Automeetings

Een automeeting tegen het decor van een kartbaan: kan het mooier? Op onze parkeerplaats is alle ruimte voor een uitgebreide autoshow.

Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00 uur
Dinsdag*: Gesloten*
Woensdag: 12:30 - 23:00 uur
Donderdag: 16:00 - 23:00 uur
Vrijdag: 14:00 - 24:00 uur
Zaterdag: 12:00 - 24:00 uur
Zondag**: 10:00 - 22:00 uur

*Dinsdag geopend tijdens vakantie, op feestdagen en op aanvraag.
**Iedere Zondag karten vanaf 13:00 uur, iedere 1e zondag van de maand karten vanaf 14:00 uur.

Kantoor geopend op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.
Voor georganiseerde evenementen kunnen wij uiteraard onze openingstijden verruimen.

Nieuweweg 57K
2685 AS PoeldijkZH
Nederland
Plan route met Google Maps